Pravna obvestila

Pravna obvestila

Dobrodošli na spletnem mestu podjetja Guru d.o.o.

Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju, njegovih produktih in storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje.

S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste pogoje prebrali, da jih razumete ter se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate.

Informacije

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Hkrati si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta. Prav tako lahko podjetje Guru d.o.o. kadarkoli in brez kakršnegakoli obvestila spremeni izdelke, storitve ali programe, opisane na tem spletnem mestu.

Zaščitne znamke

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov in za tipografske napake.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Spletnega mesta in njegove celotne vsebine ni dovoljeno kopirati, reproducirati, znova objaviti, naložiti na oddaljeni računalnik, objavljati, prenašati, distribuirati ali uporabljati za izdelavo izpeljanih del brez predhodnega uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Izjeme

Izjema prejšnjega odstavka so stripi, takoimenovane Mantre, ki so zaščitene pod licenco CC BY-NC-ND 4.0. (https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/), kar pomeni, da jih lahko delite na vseh medijih in v vseh formatih, v kolikor jih NE UPORABLJATE v komercialne namene, pripišete ustrezne avtorske pravice in jih ne spreminjate. (Več o pogojih uporabe: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode).

Poslovni odnosi

Te spletne strani lahko vsebujejo povezave ali reference na spletna mesta, vire in informacije tretjih oseb. Vendar podjetje Guru d.o.o. ne pozna vsebine informacij na spletnih mestih tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije. V skladu s tem kot obiskovalec spletnega mesta podjetja Guru d.o.o. potrjujete in se strinjate, da podjetje Guru d.o.o. ni odgovorno za razpoložljivost takšnih zunanjih spletnih mest ali virov in ni odgovorno ali ne jamči za kakršnokoli vsebino, storitve, izdelke ali drugo gradivo, ki je na voljo na teh spletnih straneh.

Čeprav spletna stran tretje osebe vsebuje logotip podjetja Guru d.o.o., je vsebina na tej strani neodvisna od podjetja Guru d.o.o. in da podjetje Guru d.o.o. ne nadzoruje vsebine na tem spletnem mestu. V takšnem primeru morate sami poskrbeti za zaščito pred virusi, črvi, trojanskimi konji in drugimi škodljivimi programi ter zaščititi svoje informacije, kakor se vam zdi najbolj primerno.

Varovanje zasebnosti

Na samem spletnem mestu ne zbiramo nobenih kontaktnih informacij ali osebnih podatkov o obiskovalcih.

Strežniki, kjer gostuje spletna stran, zbirajo in shranjujejo določene podatke o vašem dostopu. To so vaš IP naslov, čas dostopa in podatki o vašem spletnem brskalniku, ki ste ga uporabili za dostop. Te podatki se uporabljajo za nadzor nad delovanjem samega spletnega strežnika in diagnostiko težav, v kolikor se pojavijo. Podatki se hranijo največ 3 mesece.

Podjetje Guru na svojem spletnem mestu ne uporablja nikakršnih piškotkov. V naših poslovnih prostorih pa se občasno pojavijo in so praviloma slastni.